Filmgala med musikvideor den 26 april!

Hej alla föräldrar och elever i 7Ma,

vi har under en tid arbetat med arbetsområdet ”Makt och påverkan” i svenskan, musiken och SO:n där eleverna fått som slutuppgift att i grupper, skapa en raplåt med tillhörande musikvideo. På tisdag, den 26 april, är det äntligen dags för vår egen filmgala tillsammans med 7Mb!

Eleverna har själva bestämt att de vill vara finklädda – det är bra om vi hjälps åt att komma ihåg det. Under filmgalan kommer det att ske en omröstning där ett bidrag från 7Ma och ett bidrag från 7Mb kommer att visas på skolans gemensamma filmgala den efterföljande fredagen, den 29 april. Eleverna börjar skoldagen mellan 8.45 – 9.00 då fotografen hälsar eleverna välkomna på röda mattan. Vi kommer också att ha snacks.

Rap on!

Julia, Helena & Gisela

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Filmgala med musikvideor den 26 april!

  1. Pingback: Filmgala med musikvideor den 26 april! | Sollentuna musikklasser

Kommentarer inaktiverade.